Comenzile cu o valoare totala mai mare de 499 de lei, cu greutatea cumulata a produselor sub 5 kg, beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT!!
Ingrasamintele la ambalaje mari, turba si substraturile si utilajele mari nu se trimit prin curier. - detalii aici

 DESCARCARE FORMULAR DE RETUR 

Conditii si formular de retur

In orice situatie, Clientul are dreptul sa notifice in scris hibridromania.ro pe adresa office@hibridromania.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Daca in decurs de 14 zile calendaristice, din orice motiv, doriti sa renuntati la achizitionarea produsului dumneavoastra, este de ajuns sa ni-l trimiteti si veti primi banii inapoi in cont.

Produsul trebuie returnat la adresa indicata completand Formularul de retur. (poate fi descarcat de aici)

Conform art. 7 alin. 1 din OG 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba Ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

In aceasta situatie, Clientul se obliga sa notifice hibridromania.ro, intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin completarea Formularului de retur (decarcare formular de retur) in termen de maxim 14 zile de la primirea produselor.

Clientul este responsabil sa se asigure ca produsele se vor returna in maxim 14 zile de la primirea coletului, in caz contrar hibridromania.ro poate refuza coletul. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.). Sub nici o forma produsul accesoriile si consumabilele cu care acesta a fost livrat nu trebuie sa prezinte urme de lovire, zgarieturi, vopsea zgariata sau sarita, suruburi sau accesorii de fixare indoite rupte sau zgariate, consumabile folosite, deoarece in acest situatii nu se va accepta returul produselor produsul accesoriile si consumabilele urmand dupa constatare sa fie returnate catre client pe cheltuiala acestuia.

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu hibridromania.ro).

Pe fiecare pagina de produs exista informatia privind posibilitatea de retur. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Costul returului, conform legii, va fi suportat de catre Client.

Se vor returna integral banii aferenti marfii, fara insa a se returna costul de transport si taxele de ramburs daca este cazul (daca s-a platit numerar la curier).

In situatia in care marfa a fost platita cu cardul se va returna contravaloarea marfii (fara taxele de transport sau de procesare card) in max 10 zile lucratoare.

In situatia in care produsul a fost livrat cu transport gratuit la returnarea banilor se va tine cont de costul de transport platit de societatea Hibrid SRL proprietara site-ului www. hibridromania.ro catre curieri conform costurilor de transport.

Pentru o mai rapida solutionare a cererilor Clientilor hibridromania.ro accepta retururi exclusiv prin curier. Retururile se fac intotdeauna pe adresa: Localitatea Targoviste, Strada Calea Ploiesti nr. 19, Judetul Dambovita.

Returul banilor se face numai in cont bancar. Sub nici o forma nu se va face retur in numerar.

Returul banilor se face in maxim 30 de zile calendaristice conform legii numai in cont bancar. Nu se trimit banii retur cash sau prin curier.

Banii se vor returna numai dupa ce produsul a fost primit de reprezentantii hibridromania.ro in locatiile hibridromania.ro si a fost verificat.

Daca produsul, consumabilele sau accesoriile acestuia prezinta distrugeri sau deteriorari mentionate la paragraful anterior nu se accepta returul.

Daca produsul prezinta deteriorari si distrugeri mecanice hibridromania.ro isi rezerva dreptul sa nu despagubeasca clientul produsul fiind returnat la client pe cheltuiala acestuia.

Pentru a returna produsul consultati sectiunea aferenta returului din contul dvs de client. Pentru a putea accesa contul de client trebuie sa fiti logat cu user si parola cu care v-ati logat la realizarea comenzilor, sau cu contul de facebook sau google daca v-ati logat cu unul dintre acestea.

Veti avea clar toti pasii ce trebuie parcursi pentru a returna un produs eligibil pentru retur.

Daca nu aveti cont sau nu va aduceti aminte adresa de mail sau parola cu care ati initiat contul trimiteti mail la office@ hibridromania.ro cu titlul retur urmat de Numele Dvs. In campul mail-ului precizati produsul la care vreti sa renuntati si care sunt motivele.


Daca primesti Produsul lovit/deteriorat 


In situatia in care la desfacerea coletului ai observat ca produsul este deteriorat sau lovit te rugam sa semnalezi acest lucru curierului si ne transmiti pe adresa office@ hibridromania.ro poze cu produsul si ambalajul. In max 48 ore departamentul Customer Suport Hibrid va prelua si rezolva problema inlocuind produsul. Taxele de transport/inlocuire vor fi platite in intregime de hibridromania.ro
(D.O.A. - dead on arrival):

Daca produsele achizitionate sunt nefunctionale sau prezinta vicii de fabricatie, vor fi inlocuite pe loc cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris catre Hibrid SRL in termen de 48 de ore de la receptionarea produsului defect. Daca produsul nu mai este disponibil, la alegerea clientului, fie se va inlocui cu un produs similar, fie se va returna contravaloarea acestuia in contul persoanei fizice sau juridice care a platiti contravaloarea initiala a produsului/produselor;

Cheltuielile de transport vor fi suportate integral de catre Hibrid SRL;

Daca notificarea se va face ulterior termenului sus mentionat de 48 de ore, produsele fac obiectul garantiei.


Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, cu modificarile si completarile ulterioare:

"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

In orice situatie de returnare a produselor (chiar si cand returnarea ii este imputabila Hibrid SRL colete deteriorate, produse gresit facturate/gresit livrate, produse cu defecte de fabricatie), acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu reprezentantii hibridromania.ro).

Pe fiecare pagina de produs exista informatia privind posibilitatea de retur (daca produsul este sau nu returnabil). Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.


Schimbul de produse


In situatia in care doresti sa schimbi produsul primit deoarece nu esti multumit de caracteristicile lui semnaleaza la office@hibridromania.ro sau la telefon 0245218863 iar departamentul Customer Suport va prelua si rezolva problema in max 48 ore lucratoare.